Tisztelt Érdeklődők!

Az Online pénztárgép menüpontban közzétettük bérlésre vonatkozó árajánlatunkat. Amennyiben Önt érdekli kérjük iratkozzon fel ezzel kapcsolatos űrlapunkon, hogy email-ben azonnal értesüljön a lehetőségekről és a legjobb ajánlatokról! Az online pénztárgép bérlés egy alacsony kezdő befizetéssel és egy kedvezményes havi díj ellenében elérhető.


Önnek javasolt az online pénztárgép bérlés?

Igen, ha a legolcsóbb megoldást keresi

Igen, ha kis beruházással szeretné kezdeni frissen induló vállalkozását

Igen, ha a vállalkozás esetleges megszüntetéskor nem akar veszíteni az ügyleten

Igen, ha előbb kipróbálná, és csak ha megismerte és bevált, akkor vásárolná meg a pénztárgépet későbbiekben

Igen, ha csak szezonálisan akar online pénztárgépet használni

Igen, ha nem akar drága szervízköltségeket, mert az online pénztárgép bérlés ideje alatt teljeskörű garanciát vállalunk


Cégnév
 
Székhely
 
Pénztárgép darabszám
 
Kapcsolattartó neve
 
Telefonszám
 
E-mail cím
 
Megjegyzés
 
 

Üdvözöljük web oldalunkon! Ismerkedjen meg cégünk szolgáltatásaival, termékeinkkel, melyeket nagyon kedvező áron biztosítunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!

Nagyon sok cég és vállalkozás életét bolygatta fel az online pénztárgépekre való átállás. Befolyásoló tényező ebben, a többlet kiadás, mely az online pénztárgépek beszerzésével jár. Bár a határidő folyamatosan változik, egy biztos! Idén minden cégnek és vállalkozásnak biztosítania kell az online pénztárgépet, mely a NAV szerveréhez csatlakozva fog üzemelni.

Cégünk célja, hogy megkönnyítsük mindenki számára a beszerezéssel járó teendőket, és mindezt úgy tegyük, hogy nagyon kedvező áron biztosítunk lehetőségeket a beszerezéshez! Nálunk lehetősége van az online pénztárgép bérlésre is! Ez egy teljesen új lehetőség, mely kaput nyit a tetszőleges időtartamra való bérlésre. Egy kezdő díj ellenében, mely nagyon kedvező árfekvésű, folyamatos havi díj mellett használhatja az Ön számára legtökéletesebb berendezést, vagyis online pénztárgépet! A bérelhető gépek listáját megtalálhatja honlapunkon!

Az online pénztárgép bérlés, napjainkban szerintem a legkézenfekvőbb megoldás, hiszen a cégek gazdasági helyzete nem minden esetben engedi meg az online pénztárgép vásárlás lehetőségét. Cégünk kiváló minőségi online pénztárgépeket biztosít, minden kedves ügyfele számára. Nagyon kedvező árakkal állunk minden olyan cég rendelkezésére kinek még nem sikerült beszereznie a megfelelő berendezést, és nem tudott eleget tenni az elvárásoknak.

Minőségi termékeink, minőségi berendezéseink, garantáltan elnyerik majd az Ön tetszését is, és kedvező áraink mellett, garantáltan megtalálja majd a számításait! Online pénztárgép bérlés! Éljen ezzel a lehetőséggel Ön is, hiszen minimális befektetés mellett eleget tehet a törvénybe foglaltaknak!
Ha a legolcsóbb megoldást keresi, akkor válasszon minket!